Sunday, 16 February 2014

Pelancaran Psychotic Art Zine - Edisi Feb 2014 telah dibuat pada 15 February 2014 bertempat di Auditorium Cempaka Sari, kompleks Perbadanan Putrajaya sempena Festival Kucing Putrajaya 2014. Bermula dari 10 pagi dan 6 petang.

10 % dari segala hasil jualan PAZ ini akan disumbangkan kepada Kelab Kucing Malaysia. Terima kasih kepada pihak " The Cat's Lover Serenade " Mr.Syaf Suhaimie dan isteri, atas segala kerjasama dan idea yang diberikan.Tidak lupa jua kepada semua sahabat kami yang membantu dari malam sehingga ke pagi. Saiful Nizam + Ikram dari CHAP BADUT printlab Bazaar MAINS dan Airff Nerd Aksara Kreatif. 

Hasilnya 40 copy terjual dalam masa 3 hari.Ulang cetak kedua akan dilakukan dalam masa terdekat..terima kasih kepada semua pembeli atas sumbangan bagi membantu makhluk comel berbulu yang bernama kucing!!

Pihak P.A.Z. masih merancang untuk mengeluarka PAZ- Edisi April 2014 - segala sumbangan puisi dan artworks amat dialu-alukan. emailkan saja karya anda kepada : sickscreen_p@yahoo.com  2 comments: